ESKİŞEHİR PSİKOLOG FİYATLARI VE ESKİŞEHİR PSİKOTERAPİ SEANS ÜCRETLERİ PSİKOLOG İLKER KÜÇÜK

ESKİŞEHİR PSİKOLOG FİYATLARI VE ESKİŞEHİR PSİKOTERAPİ SEANS ÜCRETLERİ PSİKOLOG İLKER KÜÇÜK


Eskişehir’de çoğu kişinin; psikoloğa gitmeden önce kafasında merak ettiği bazı sorular vardır. Örneğin; seans ücreti ne kadar, bütçeme uyuyor mu, kaç seans sürecek… gibi sorular oluşacaktır.

Fakat bu sorulardan önce dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta daha var. Son zamanlarda psikolog olmayıp, psikolog olduğunu iddia eden sahte psikologların sayısı hayli artmış durumda. Bu sebepten ötürü gideceğiniz psikoloğun mezun olduğu bölümü, aldığı eğitimleri araştırmakta sizin verimli bir süreç geçirmeniz için dikkat edilmesi gereken bir unsur.



Eskişehir’de Özel Kliniklerde ki Psikolog Seans Ücretleri

ESKİŞEHİR’de kliniğe sahip psikologların seans ücretleri bulunduğu lokasyona, aldığı eğitimlere, tanınmışlık düzeyine göre değişkenlik göstermektedir. Tepebaşı’nda kliniği olan bir psikolog ile Odunpazarı’nda bulunan bir psikoloğun seans ücretleri aynı olmayacaktır. Ortalama bir fiyat söyleyecek olursak 200-450 arasında değişkenlik gösterebilmektedir fakat başta da belirttiğimiz gibi kişinin tanınmışlığına göre bu fiyatlar artabilmektedir.


ESKİŞEHİR PSİKOLOG FİYATLARI VE ESKİŞEHİR PSİKOTERAPİ SEANS ÜCRETLERİ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.



05427698401

www.psikologum.net

 

 

 

Eskişehir'deki Psikologlar ve Psikolojik Destek

 

Hepimizin konuşmamız gereken birine ihtiyacı var

Bazen hayatta zorlandığınız dönemler olur ve kendi başınıza başa çıkamayacağınız sorunlar ve güçlüklerle karşı karşıya kalırsınız. Konuşmak önemlidir, ancak güvenebileceğiniz herhangi birisine sahip değilseniz ya da her sorununuzu tanıdığınız birisiyle paylaşmak istemiyorsanız psikolojik destek ve psikolog yardımı alabilirsiniz.

 

Psikolog ne yapar?

Psikologlar, psikolojik sorunlarınızı incelemenize ve sebep olabilecek temel sorunları araştırmanıza yardımcı olur. Daha sonra size kişisel refahınızı artırmak için gerekli kararları vermenizi ve yaşamınızdaki sorunlarınızla baş etmenizi destekler.

Danışmanlık becerileri konusunda eğitim almış, aynı zamanda psikolojide dereceye sahip olan psikologlar, diğer uzmanlık alanlarıyla karşılaştırıldığında insan zihnindeki davranışları daha bilimsel bir şekilde  anlamışlardır. 

Psikiyatrlardan farklı olarak, psikologlar ilaç reçete etmemektedir. 

Psikologlar, bilişsel davranış terapisi, psikodinamik, hümanistik ve diğerlerini içeren, kanıtlanmış terapötik yaklaşımlar kullanır.

 

Psikolog hangi konularda yardımcı olabilir? 

Psikologlar kaygı, stres, depresyon, ilişkiler, iş / kariyer, benlik saygısı, öfke, yeme bozuklukları, travma, yas, fobiler, bağımlılık, OKB, cinsel sorunlar ve benlik dahil olmak üzere çeşitli psikolojik sorunlar ve önemli yaşam olaylarına destek olabilirler.

 

Psikologlar sorunlara nasıl yaklaşırlar?

Psikologlardan biriyle görüşerek destek almaya karar verirseniz, süreç genel bir danışma ile başlayacaktır. Şimdiki sorunlarınızı ve geçmiş yaşantınızı ve ya geleceğe yönelik kaygılarınızı psikoloğunuzla görüşebilir, danışmanlık sürecinin odağını belirleyebilir ve kaç oturumda sonuçlandıracağınıza karar verebilirsiniz. Normal danışmanlık sürecinde haftalık olarak görüşürsünüz fakat sorun alanı ve sürece göre bu sürede azalma ve ya uzatma olabilmektedir.

Danışan ile psikolog arasındaki ilişki, danışmanlığın etkili olmasının önemli bir parçasıdır. Danışmanlık sürecinde sorunlarınız hakkında konuşmanız için güvenli ve destekleyici bir ortam yaratmaya kararlıyız.

 

Bir psikoloğun size nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin

Geniş sorun alanları konusunda deneyimli bir psikolog olarak, 

sorunlarınız konusunda destek alabilmek için iletişim kurabilirsiniz.

 

 

05427698401

www.psikologum.net

 



Eskişehir Psikolog Pedagog Aile Danışmanlığı Merkezi

Uzman Psikolog İlker KÜÇÜK

 



Eskişehir'deki Psikologlar ve Psikolojik Destek Psikoterapi

Yorumlar

Uzman Psikolog İlker KÜÇÜK Eskişehir Psikoloji Pedagoji Psikoterapi Aile Danışmanlığı

Ankara’da Psikolog Arayanlara Tavsiyeler Ve Ankara’da Psikolog Ücretleri

İletişim Bilgileri

OYUN TERAPİSİ - ANKARA PSİKOLOG PEDAGOG ÇOCUK PSİKOLOGU

ÇOCUK RUHSAL BOZUKLUKLARI

ANKARA'DA ÇOCUK PSİKOLOGU, PEDAGOG VE PSİKOTERAPİ

ERGENLER İÇİN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE PSİKOTERAPİ

ESKİŞEHİR İLİŞKİ EVLİLİK VE AİLE TERAPİSİ

HAYATIN ANLAMI, AMAÇLARIMIZ, VAROLUŞSAL BOŞLUK VE FARKINDALIK

Uzman Psikolog İlker KÜÇÜK | Psikoloji&Pedagoji&Psikoterapi | ANKARA